Győr és környéke

2019.01.23. 13:26

Kizuhant az úttestre egy férfi a mozgó autóból az M85-ösön, Ikrénynél - fotók

Az utast súlyos, életveszélyes állapotban szállították a győri kórházba.

kisalfold.hu

Információink szerint súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba az utast, aki kizuhant egy mozgó járműből az M85-ös gyorsforgalmin. Prof. Oláh Attila, a győri Petz-kórház orvos igazgatója úgy tájékoztatott, a 48 éves férfit koponyasérülése miatt azonnal műteni kellett.

Kizuhant az úttestre egy férfi a mozgó autóból az M85-ösön. Fotók: Mészáros Mátyás


Az M85-ös számú főúton Győr felől Csorna irányába haladt kisbuszával az az ercsi férfi, akinek járműve Ikrény térségében valószínűsíthetően megcsúszott és többször a szalagkorlátnak csapódott, megpördült. Közben a jobb oldali ajtó – eddig ismeretlen okból – kinyílt és a jobb első ülésen ülő 48 éves utas az úttestre zuhant.


A rendőrség a baleset körülményeit, okát műszaki szakértő bevonásával vizsgálja.

Korábban írtuk: 


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az M85-ös számú főút 5-ös kilométerszelvényben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 54 éves ercsi férfi közlekedett személygépkocsival Győr felől, Csorna irányába. Haladása során a jármű jobb első ülésén ülő 48 éves utasa – eddig tisztázatlan körülmények között – a gépkocsiból kizuhant. A sérült ellátását a mentőszolgálat munkatársai megkezdték - tájékoztat honlapján a rendőrség. 


Az Útinform szerint egy sávon megindították a forgalmat, de még mindig több km-es a torlódás. Aki teheti a 85-ös főút felé tudja elkerülni az említett útszakaszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!