Győr és környéke

2015.10.30. 14:39

Kisebb hadsereg tisztította meg a levelektől a nádorvárosi köztemetőt - képgaléria

Több mint 500 köbméter falevelet vittek el Győr legnagyobb temetőjéből.

Szeghalmi Balázs


"Október 12-én kezdődött el a falevelek összegyűjtése a nádorvárosi köztemetőben. A 24 és fél hektáros területen kétszer gereblyézték össze az elhullott leveleket munkatársaink.

Az ünnepi hétvége előtti utolsó napon, pénteken összesen hetvenegyen dolgoztak azért, hogy minél méltóságteljesebb környezet fogadja az elhunytakhoz érkező emlékezőket" - mondta portálunknak Ozsvárt Tamás, a Győr-Szol kommunikációs csoportvezetője.

A kisalfold.hu munkatársa valóban rendezett körülményeket talált Győr legnagyobb temetőjében - ez felvételeinken jól látszik.


Kisebb hadsereg tisztította meg a levelektől a nádorvárosi köztemetőt


Ha túljutottak a temető előtti akadálypályán, ne felejtsék el, hogy az idős hozzátartozók temetőlátogatását idén is elektromos autó könnyíti. Fontos hangsúlyozni: a szóban forgó kocsi használata ingyenes.

Az idősek, mozgáskorlátozottak ezt az elektromos autót keressék a bejáratnál


Mindkét bejárat (főbejárat és a a Szentlélek templom felőli kapu) mellett érintőképernyős sírhelykereső segíti a tájékozódást.


Ha a hatalmas temetőben nem tudják, hol nyugszik egy rég elhunyt barát, segít az érintőképernyős kereső

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!