Győr és környéke

2019.05.21. 16:52

Kilométernyi járdát újítottak fel Kisbajcson

Két ütemben összesen egy kilométernyi járdaszakasz újult meg a településen mintegy 31,2 millió forintból.

kisalfold.hu

Két ütemben összesen egy kilométernyi járdaszakasz újult meg a településen mintegy 31,2 millió forintból – kedden erről tartottak sajtótájékoztatót a faluban. Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő elmondta: az első ütemben tavaly a Kossuth és a Hunyadi utcában 300-300, az Árpád utcában 100, míg a Béke utcában 50 méter kapott új burkolatot. Ebben az évben a Jókai utcában 170 méteren, a Kossuthban pedig 80 méteren újították fel a járdát. „Kisbajcs eredményesen pályázik, ezt bizonyította korábban a kerékpárút építése vagy az óvoda felújítása" - tette hozzá a képviselő. 

 

Megújult burkolatnál - Az átadott kisbajcsi járdánál Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, Kasper Imre a Strabag Általános Építő Kft. képviselője, Kamocsai Sándor polgármester és Horváth Sándor, a kivitelező Arvia Építő Kft. ügyvezetője. Fotó: Mészáros Mátyás

Megújult burkolatnál – Az átadott kisbajcsi járdánál Kamocsai Sándor polgármester, Horváth Sándor a kivitelező Arvia Építő Kft. ügyvezetője és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő. Fotó: Mészáros Mátyás


Kamocsai Sándor, Kisbajcs polgármestere szerint a képviselő-testület döntött arról, hogy a falu azon utcáiban újítják fel a járdát, ahol építkezés nem rontja már az állapotát. A teljes beruházás 31,2 milliós költségéből önrészként 10,4 milliót vállalt a falu önkormányzata. „Ezekkel a beruházásokkal is vonzóbbá tennénk településünket azoknak, akik Győr környékén csendes, élhető faluban szeretnének letelepedni."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!