Győr és környéke

2017.09.21. 13:46

Ki lesz a szalagavató királynője? Szexi ruhák és James Bond öltönyök Győrben - fotók, videó

Fontos, hogy milyen az öltöny? Fontos, hogy milyen a smink? Fontos, hogy mennyibe kerül a családnak a ballagás? Számít, milyen levest esznek a banketten a diákok?

kisalfold.hu

A tanárokat motiválhatják-e a vállalkozók arra, hogy náluk rendeljenek ruhát, fotót, vacsorát? Ballagási kiállításon jártunk a megyei kamara győri székházában.


Láttunk szexi női ruhákat, és James Bond számára is megfelelő öltönyöket.


2500 diák jelentkezett be az I. Ballagási Kiállításra. A családok számára szeptember 22-én is nyitva tartó tárlat izgalmas lehet mindenkinek. Szép fiatal lányok, erőteljes fiatal fiúk és bölcs osztályfőnökök járták a standokat az első napon. Közöttük sétáltunk.


A vállalkozók azt mondják, mindenképpen szerettek volna jelen lenni az eseményen, még akkor is, ha már előre tudják, melyik osztályt fotózzák, melyik osztályt öltöztetik. Egy ilyen seregszemle ronthatja ugyan a kialakult status quo-t, vagyis elvihet már évtizedes üzleteket, hiszen az I. Ballagási Kiállítás választéka igazán bőséges, ugyanakkor újabb lehetőséget is rejtegethet. A kiállítás ötletadója Fülöp János, a Viktória Divatáruház tulajdonosa szerint sokan megelégelték, hogy a ballagási vadorzók egy Barkas autóból kipakoltak az iskoláknál, csábító ajánlatot tettek, pénzt szedtek be, aztán eltűntek. Az iskoláknak, diákoknak, szüleiknek arra van szüksége, hogy elérhető legyen a ruhás, a kellékes, a fotós. A győri kereskedők és szolgáltatók ezért álltak össze a kiállításra. Molnár Albert, a megyei kamara Kereskedelmi Tagozatának alelnöke is aktívan részt vett a szervezésben. Minit elmondta, a kamara minden olyan kezdeményezés mögé odaáll, amely a helyi értéket, a helyi vállalkozásokat segíti. Ráadásként ez a kiállítás remek lehetőség arra, hogy ezernyi fiatal ismerje meg a kamra épületét, és később már bátrabban lépjenek be oda.


Obertolné Horváth Tímea a Laura Divat belvárosi szalon tulajdonosa szerint, a kiállításon lehetőség van megtalálni azt a ruhát, amelyikben a szalagavató királynője lehet bárki. A lányok ezekben a ruhákban akár egy hollywoodi gála vörös szőnyegére is képzelhetik magukat. Valóban szexik, figyelemfelkeltők. A fiúk sem maradnak le mögöttük a megjelenésben. Az öltönyök választékából még James Bond is megtalálná a kedvére valót.


Németh Péter, a Carlo Benetti vezetője szerint, ezt a véleményt egyébként a Győrben legendás Lachmann család képviselői is megerősítették, a fiatalok nagyon is követik a divatot. Karcsúsított öltöny, színes kiegészítők, elegancia szerepel az elvárásaik között. Egyre inkább a minőséget részesítik előnyben és a Ballagási Kiállításon több ízben elhangzott, azt szeretnék, ha ezeket a ruhákat 5 év múlva is viselhetnék.

Szexi ruhák és James Bond öltönyök Győrben




A ballagási öltönyök egyébként 30 ezer forinttól kezdődnek. Ezek alapanyaga már jóminőségű, magas gyapjú tartalmú szövet. Ehhez jön az ing ára, 10 ezer forint körül, a kiegészítők, a nyakkendő, a cipő, az öv. A család a pénztárcájából ennyit biztos elkölt a lányokra is, hiszen náluk a nagy esemény kapcsán még jön a frizura, a smink, amihez szintén tanácsokat és árajánlatokat is kaphatnak az I. Ballagási Kiállításon.

 



A kiállítás szombaton is várja a családokat. Akik ellátogatnak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházába kora délutánig nézegethetnek, és olyan vállalkozóktól kaphatnak tanácsot, ajánlatot, akik garanciát vállalnak a termékeikre. Tízezreket spórolhatnak azok, akik most egy helyen nézik meg, miben szeretnének elmenni a szalagavatóra, miben szeretnének ballagni.


A Ballagási kiállításra készült videóban győri fiatalok mutatták meg, milyen is lehet, amikor valaki élete nagy eseményének főszereplőjévé válik:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!