Győr és környéke

2019.04.17. 16:14

Ki látta a rendőrök elől menekülő Volkswagent Győrnél? - videó

A Győri Rendőrkapitányság kéri, jelentkezzen, aki látta közlekedni az autót, vagy a menekülése közben veszélyes helyzetbe sodorta.

Mint arról beszámoltunk, a Győri Rendőrkapitányság járőrei április 7-én 16 óra 4 perckor szolgálati gépjárművel haladtak Győr belterületén, amikor egy Volkswagen típusú személyautót akartak közlekedési ellenőrzés alá vonni. A sofőr a rendőri megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére nem állt meg, hanem növelte sebességét és Győrság irányába menekülni próbált. A rendőrök követték a nagy sebességgel haladó gépkocsit és többször megállásra szólították fel a benne ülő két férfit. A vezető ennek ellenére szabálytalanul és többször veszélyes manőverekkel haladt tovább. Töltéstavánál egy útkereszteződésbe érve megcsúszott az autó és kisodródott az út menti árokba.

 

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti járművet látta közlekedni, vagy vele a menekülése közben közlekedési szituációban érintve volt, akkor jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!