Győr és környéke

2017.10.01. 09:00

Ketten meghaltak Kisbajcsnál, ahol fának hajtott és felborult egy autó - fotók

Úgy tudjuk, pannonhalmi fiatalok ültek az autóban, Vénekről indultak haza. Ketten a helyszínen meghaltak, a két sérültet a győri kórházban ápolják, egyikük az intenzíven van.

kisalfold.hu

11.37 - Az egyik sérült az intenzíven


A hajnali baleset két sérültjét a győri Petz-kórházban ápolják. Egyikük könnyebben sérült, agyrázkódás miatt az idegsebészeten tartották bent megfigyelésre. A másikuk ugyanakkor az intenzív osztályon van, arckoponya- és nyílt felkartörését várhatóan még vasárnap megoperálják - tájékoztatott prof. Oláh Attila, a kórház orvos igazgatója. Ami ebben  a helyzetben jó hír lehet, hogy ő sincs életveszélyben, bár az állapota súlyos.  


08.50 - ​Információnk szerint pannonhalmi fiatalok ültek a balesetet szenvedett autóban. Véneken szórakoztak, onnan tartottak hazafelé, amikor szinte már a Kisbajcs határát jelző táblánál az ároknak és a fának hajtottak. 

Korábban írtuk:

Halálos baleset történt vasárnap hajnalban az 13101-es úton. A helyszíni szemle adatai alapján egy személygépkocsi közlekedett Vének irányából Kisbajcs felé, amikor a 0+100 kilométerszelvényénél eddig tisztázatlan okból és körülmények között lesodródott az útról, majd egy fának ütközött és felborult.

Fotók: Mészáros Mátyás


A közlekedési baleset során az autóban utazó két utas olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette. A közlekedési balesetben további két személy is megsérült, őket a mentők kórházba vitték.


A közúti közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győr Rendőrkapitányság vizsgálja. Az érintett útszakaszon már mindkét irányban zavartalanul haladhat a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!