Győr és környéke

2019.04.17. 11:29

Két kamion ütközött az M1-esen Ikrénynél, az egyik sofőr megsérült - fotók

A Budapest felé vezető oldalon történt a baleset, egy sérültet feszítővágó segítségével szabadítottak ki.

kisalfold.hu

13.03 - Zúzódással, agyrázkódással remélhetőleg megússza a balesetet az autópályáról a győri kórházba szállított kamionsofőr - tájékoztatott érdeklődésünkre prof. Oláh Attila orvos igazgató. 


12.00 - Útinform: a forgalom újra mindkét sávon haladhat, de a torlódás még több km-es. Az átjutás még mindig jelentős időtöbblettel jár a szakaszon. A rendőrség is megerősítette, hogy véget ért a helyszínelés miatti forgalomkorlátozás.


10.50 - A kocsisor hossza már 10 km - írja az Útinform. Az M1-es autópályán a főváros irányába a 128-as km-nél két kamion ütközött össze. A forgalom egy sávon haladhat.


9.50 - Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalom egy sávon haladhat. A 125-ös km-nél pedig a terelést bontják el, ezért ott csak a leállósávon haladhat a forgalom. A baleset miatt a kocsisor hossza 5 km.

Korábban írtuk:

Összeütközött két kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 128-as kilométernél, Ikrény közelében. A helyszínre a győri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták őt a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írja honlapján a katasztrófavédelem.

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó

Fotó: Olvasó


Olvasónk azt írja, Lébénynél le lehet jönni még a sztrádáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!