Győr és környéke

2019.07.28. 16:39

Két gyermek is megsérült, amikor kisbusz és autó ütközött a 82-esen, Écs és Nyúl között

Egy négyéves kislányon életmentő műtétet hajtottak végre. A vasárnapi balesetben összesen öten sérültek meg.

kisalfold.hu

Életmentő műtétet hajtottak végre vasárnap egy négyéves kislányon, aki a frontálisan ütköző autóban ült a családjával délután Écs és Nyúl között. A 82-es főúton történt balesetnek két gyermekkorú és három felnőtt sérültje van, négyüket megműtötték.

 

A Kisalföld úgy tudja, a kocsiban egy háromtagú család ült. A kislány életveszélybe került, májműtéten esett át a győri kórházban, s a gyermekintenzíven ápolják. Szüleinek a karját, csuklóját kellett megoperálni, s belső sérüléseket szenvedett a kisbusz egyik utasa is. 

Korábban írtuk: 


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt vasárnap kora délután, a 82-es számú főúton, Écs és Nyúl között. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy kisbusz és személyautó ütközött. A balesetben az elsődleges információk szerint öten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

 

A műszaki mentés és a szemle ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

 

Kerülni Győr irányából a Győrújbarát-Sokorópátka-Tényő-Gic-Veszprémvarsány útvonalon, valamint Zirc irányából a Pannonhalma-Győrság-Győr útvonalakon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!