Győr és környéke

2018.12.12. 19:28

Késnek a vonatok Győr-Hegyeshalom között

Az EURegio vonatok helyett Hegyeshalom és Nickelsdorf között pótlóbuszok közlekednek.

Felsővezetéki hiba miatt 10-30 perccel hosszabb a menetidő a Budapest–Győr–Hegyeshalom vasútvonalon - közölte a Mávinform szerdán, késő délután az MTI-vel.


A hiba az osztrák oldalon történt, ahol a hiba miatt nincs betáplálás - derült ki a Máv weboldaláról.

A felsővezetéki hiba miatt az Osztrák vasúttársaság nem indít és nem fogad vonatokat Hegyeshalom határátmenetben. A hiba kijavításának várható befejezéséről az ÖBB nem adott tájékoztatást.


A kilépő vonatok mozgását dízelmozdonyok segítik, a belépő járatok pedig leeresztett áramszedővel haladnak át a határon.

    

Az EURegio vonatok helyett Hegyeshalom és Nickelsdorf között pótlóbuszok közlekednek - tették hozzá.

    

Az aktuális helyzetről a www.mavcsoport.hu honlapon, a Vonatinfó mobilalkalmazásban, illetve a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon lehet tájékozódni.


Az osztrák oldalon felsővezetéki hiba miatt nincs betáplálás, ezért az Ausztriába tartó vonatok Hegyeshalom határátmenetben nem tudtak kilépni. A hiba miatt a Magyarországra belépő járatok esetében is hosszabb lehet a menetidő a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!