Győr és környéke

2018.08.01. 08:45

Kátyúk dühítik a marcalvárosiakat Győrben az aluljárónál - fotók

A marcalvárosi aluljáró igazi rally pálya a kismamáknak, köztük nekünk is "nagy öröm" használni - jelezte a kisalfold.hu-nak Horváth Anikó.

kisalfold.hu

A kisgyermekes édesanya több mint 10 éve ilyennek látja a marcalvárosi aluljáró állapotát, a napi teendőkben – például babakocsival eljutni orvoshoz, vagy a postára – nagyon zavarja.

Fotó: Mészáros Mátyás

Jó páran emlegetik, hogy milyen rossz az állapot. Ha tehetik, kerülnek. Gondot okoz az idősebbeknek is, akik nem bírnak lépcsőzni, és a gyerekeknek is, akik még nem túl stabilak és figyelmetlenebbek. Sőt, biciklivel, rollerrel sem egyszerűbb

– jelezte olvasónk, Horváth Anikó.

Fotó: Mészáros Mátyás

És hogy kismamaként még milyen problémákat lát a környéken, azt is megosztotta velünk olvasónk.

Rengeteg autó bejár a Borsos Miklós utca felől, illetve ha végigmegyünk a tömbök előtt, a garázsok felől is nyitott, és elég veszélyes kisgyerekkel, mert ők nem figyelnek, az autók meg hajtanak.

Máthé-Tóth Péter, a győri útkezelő szervezet szóvivője a következőkről tájékoztatta a kisalfold.hu-t.

A Marcalvárosi gyalogos aluljáró burkolata több helyen megsérült, valóban kellemetlen rajta közlekedni. Az idei feladattervünkben szerepel az aluljáró kisebb javítása, mely inkább a csapadékvíz elvezetés javítását szolgálja. Ezen kereten belül a burkolati hámlás javítását is fogjuk kezdeményezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!