Győr és környéke

2017.06.12. 12:30

Kapucziner ajándékcsomagot ért olvasónk heti fotósorozata!

Még 2 héten át tart felhős játékunk, hiszen a végére is remek ajándékokat tartogatunk. A héten például a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő ajándékcsomagját sorsoltuk ki nyertesünknek.

Munkatársunktól

Sorra érkeznek a fotók a Kisalföld és a Frappé "Felhőgyárába". A játék 6 hete tart, de még mindig van 2 ajándék, ami kiosztásra vár. A heti győztesünket, Lebó Balázst most a a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő ajándékcsomagjával leptük meg.

Fotózzon felhőket a Kapucziner ajándékcsomagjáért! - GALÉRIA


A fotókat összesen 9 héten át várjuk a  [email protected] címre.

A tárgyba írják bele, hogy "Kisalföld fotópályázat". Fontos: nevezéseket csak névvel, e-mail címmel és telefonszámmal fogadjuk el. 

Az első héten  Gyuricza Ferenc képét találtuk a kedvencünknek. Ő a Havanna vendéglő 5000 forintos étkezési utalványát nyerte. Zsűrink inkább az érzelmekre és a benyomásokra hagyatkozott.Orbán Attila a Mackó Kuckó 2 kilós Grizzly Burgerével birkózhatott meg, a 3. héten Vadász Gábor fotósorozatát találtuk a legjobbnak: azaz zsűrinkre ezek a képek tették a legnagyobb benyomást.


Több mint 200 fotó érkezett a játékunk 4. hetében. Végül Beledi Márta fotósorozatát találtuk a hét legjobbjának.


A rengeteg beérkezett fotóból a héten Simon Linda fényképét találtuk a legjobbnak. Ő a Bedő Pékség 3000 forintos utalványát nyerte a Kenyerecske boltocskába. A Borháló-Győr 5000 forintos borválogatását Kakics László vihette haza a múlt hétről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!