Győr és környéke

2019.06.11. 12:13

Kamionok ütköztek Győrnél az M1-esen - fotók

Már zavartalan a forgalom az autópályán.

kisalfold.hu


13.20 - Az útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a Győrt elkerülő szakaszon a 125-ös km-nél és a 128-as km-nél is korábban két kamion ütközött össze. A forgalom újra megindult, mindkét helyszínen minden sáv járható,


12.30 - Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt június 11-én 9 óra 10 perckor az M1-es autópálya 125. kilométerszelvényénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Az érintett helyszínen a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom 12 óra 10 perctől újra zavartalanul halad - közölte a rendőrség.


10.45 - Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt  június 11-én 9 óra 10 perckor az M1-es autópálya 125. kilométerszelvényénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két tehergépkocsi ütközött. A balesetben - az elsődleges információk szerint - egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom, rendőri irányítás mellett, a belső sávban haladhat - közölte a rendőrség.


10.30 - Két kamion ütközött össze a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 125-ös kilométernél - közölte a katasztrófavédelem.


Ráfutásos balesetet szenvedett két kamion az M1-es autópálya 125-ös kilométerszelvényénél, Győr térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Műszaki mentés céljából a győri hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, ahol egy sávon haladt a forgalom.


10.25 - M1 - Két autószállító kamion ütközött, személyi sérülés nem történt - tudtuk meg.

M1 - a 128 km-nél két autószállító kamion ütközött,

 

Korábban

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a Győrt elkerülő szakaszon a 125-ös km-nél, két kamion ütközött össze. A külső sávot lezárták, közel 5 km-es torlódásra készüljenek.


Szintén baleset miatt lassul a forgalom a 128-as km-nél is - közölte az útinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!