Győr és környéke

2017.05.25. 10:39

Kamionok nem mehetnek sem az Ady, sem a Petőfi utcában

Az ikrényi polgármester tájékoztatása szerint valóban a Petőfi utca végén vásárolt meg területet egy cég és ezen a telephelyén öt-hat kamionját tárolni fogja, így azok nem közterületen fognak parkolni a jövőben.

Kisalföld napilap

Németh Tamás ikrényi polgármester tájékoztatása szerint valóban a Petőfi utca végén vásárolt meg területet egy cég és ezen a telephelyén öt-hat kamionját tárolni fogja, így azok nem közterületen fognak parkolni a jövőben. A telephely három irányból is megközelíthető és a kamionokkal nem közlekedhet a vállalkozó sem az Ady, sem a Petőfi utcán keresztül, ezt táblák is tiltják. Az önkormányzat az utcákban élők nyugalma és az utak állapotának megőrzése miatt sem engedné ezt. Tiltakozásra így a faluvezető szerint nincs szükség, erről és az ügy további részleteiről szívesen tájékoztatja a polgármesteri hivatalhoz fordulókat. Azt javasolja minden helyinek, hogy nála érdeklődjenek, szívesen segít minden hasonló esetben. Megjegyezte: azzal, hogy a vállalkozóhoz kerül a terület, amelyen tereprendezést végez, azzal, hogy letelepedik itt, megszűnik az illegális hulladéklerakás. Felszámolják azt az évtizedes gyakorlatot, hogy sokan itt helyeztek el illegálisan szemetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!