Győr és környéke

2019.06.25. 10:31

Kalauzt vert egy jegy nélkül utazó férfi a Győrbe tartó vonaton - Elítélték

A férfit a bíróság egy év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

kisalfold.hu

A Győri Járási Ügyészség indítványára a cselekményt követő harmadik napon már elítélték a kalauzt bántalmazó külföldi férfit.


A tényállás szerint a 36 éves külföldi férfi június 19-én jegy nélkül utazott Budapestről Győr felé, és ezért őt a vonatról Nagyszentjánoson a jegyvizsgáló hölgy leszállította. Az elkövető ebbe nem nyugodott bele és a vonatra visszaszállva a hölgyet kétszer megrúgta és két alkalommal tenyérrel arcon ütötte. A sértett a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - közölte az ügyészség kedden.


[connected id="2600822" position="full"]

Az elkövetőt a helyszínen a rendőrök elfogták, és június 21-én az ügyészség indítványára a Győri Járásbíróság - gyorsított eljárásban - bíróság elé állítás keretében közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt egy év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.


Az ítéletet az ügyészség, a vádlott és védője is tudomásul vette, így az jogerőre is emelkedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!