Győr és környéke

2016.05.14. 19:38

Ittasan hajtott árokba a 20 éves felpéci fiatal - fotók!

Az egyik utas súlyosan sérült, az autóban tartózkodó harmadik férfinél maradandó fogyatékosság alakult ki.

kisalfold.hu


A Győri Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást T. M. 20 éves felpéci lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. március 6-án a hajnali órákban Mazda típusú gépkocsijával Kajárpécen közlekedett. A 8308-as számú út 12-es kilométerszelvényéhez érve az erősen jobbra ívelő útkanyarulatban járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és a bal oldali vízelvezető árokba hajtott, majd egy fának ütközve állt meg.

A helyszínre érkező járőrök mintavétel céljából előállították a 20 éves sofőrt, aki a balesetben könnyű sérüléseket szenvedett. Egyik utasa súlyosan sérült, az autóban tartózkodó harmadik férfinél pedig maradandó fogyatékosság alakult ki. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a felpéci lakos ittas állapotban vezette a járművet, ezért gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


Ittasan hajtott árokba a 20 éves felpéci fiatal - fotók: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!