Győr és környéke

2019.04.22. 21:05

Ikrény és Veszprémvarsány közelében is motoros baleset történt - Fotók

A 85-ös főúton, Ikrény térségében a műszaki mentés és a szemle idején - rendőri irányítás mellett - félpályán haladhat a forgalom.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. április 22-én 17 óra 27 perckor a 85-ös számú főúton, Ikrény térségében.


Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy autó motorossal ütközött. A baleset során egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.


Az érintett útszakaszon a műszaki mentés és a szemle idején - rendőri irányítás mellett - félpályán haladhat a forgalom.


Kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 


Korábban egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze Veszprémvarsány közelében a 82-es főúton, Veszprémvarsány közelében - tudatta a katasztrófavédelem.

 


A balesethez a győri hivatásos és a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. A baleset miatt teljes szélességében lezárták a 82-es főút érintett szakaszát.


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. április 22-én 13 óra 20 perckor a 82-es számú főúton, Veszprémvarsány és Bakonypéterd között.


Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy motoros és egy személyautó ütközött. A balesetben az elsődleges információk szerint egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.


A rendőrség a műszaki mentés és a szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta és a forgalmat Bakonypéterdnél és Veszprémvarsánynál a környező utakra terelte.


A baleset helyszínéről olvasónktól kaptunk fotókat:

 

Motoros baleset történt hétfő délután Veszprémvarsány közelében a 82-es főúton


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!