Győr és környéke

2018.12.05. 20:24

Hónapokon át terjesztette a drogot Győrben és környékén, elfogták a férfit

A 31 éves győri férfinél házkutatást tartottak, és jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kedden elfogták és a rendőr-főkapitányságra előállították P. D. 31 éves győri lakost, akinek a lakcímén tartott házkutatás során több kábítószergyanús anyagot foglaltak le - tájékoztatott honlapján a rendőrség szerdán.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség


 

A férfit korábban – 2018. január 20-án Budapesten – társával együtt egy közlekedési ellenőrzés során igazoltatták a rendőrök. Ekkor az autóban elrejtve, valamint a két férfi csomagjai és ruházatuk átvizsgálásakor többféle, különböző mennyiségű kábítószergyanús anyagot, valamint a kábítószer értékesítéséhez, kiadagolásához használatos egyéb tárgyakat találtak. A két férfit elfogták és előállították, majd velük szemben drogtesztet is alkalmaztak, ami mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott, ezért őket kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárás során beszerzett információk és adatok alapján a nyomozók megállapították, hogy a 31 éves győri férfi - 2018. áprilisa és júniusa között, Győr területén - más személyek részére is értékesített a birtokában talált és lefoglalt jelentős mennyiségű kábítószerből.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai P. Dánielt jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett – folytatólagosan gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!