Győr és környéke

2017.08.08. 12:44

Hihetetlen győri tűzeset! Banális baleset után felgyújtotta autóját egy férfi Adyvárosban - fotók

Tudósítónk nem akart hinni a szemének a helyszínen. Mi sem amikor olvastuk a történetet - pedig igaz.

kisalfold.hu

"Szokásos esti, néha éjszakába nyúló kerékpártúrámról hazafelé arra lettem figyelmes, hogy az otthonomtól néhány száz méterre a rendőr-, és tűzoltóautó fényei törik meg az utca árnyait. Szakmai ártalmamtól vezérelt kíváncsiságom természetesen arra ösztökélt, hogy tovább guruljak és megnézzem, ugyan mi történhetett hajnali három óra előtt néhány perccel, ami a hivatalos szerveket sem hagyja pihenni!?


Nehezen akartam hinni a szememnek, de még meglepőbb volt amit az eset kapcsán a füleimmel hallottam! Történt ugyanis, hogy a Tihanyi Árpád úton kiégett egy autó! Mint azt a nevét elhallgató kedves hölgytől megtudtam, ő a legközelebbi házban lakik és egy csattanásra lett figyelmes.


Miután azonnal kinézett az ablakon azt látta, hogy a Suzuki kisautóból kiszállt egy férfi, megnézte, hogy milyen sérülést okozott egy, az orvosi rendelő bejárata előtt parkoló Skoda autó bal hátuljában, majd megpróbált tovább hajtani, de az autó nem indult.


 

Fotók: Tudósító



Ezt követően fejét és felső testrészét pléd szerű anyaggal letakarta, az általa vezetett kocsit néhány métert visszatolta, majd egy kannával a kezében visszaült az autóba és annak tartalmát az utastérben szétlocsolta. Néhány másodperc elteltével kiszállt és felgyújtotta az autót, majd mindent hátrahagyva elsétált a Szigethy Attila út irányába, ahol aztán elnyelte őt az éj sötétje. Baráti körben ilyenkor szoktam mondani: `K. világ ez emberek!´ - írta Olvasónk. A jutalma 10 ezer Ft.


A kisalfold.hu úgy tudja, hogy a győri rendőrök keresik a gyújtogatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!