Győr és környéke

2018.03.17. 20:53

Hatalmasat szólt a Halott Pénz bulija Győrben - fotók az Audi Arénából

Fantasztikus volt a hangulat a népszerű együttes szombati koncertjén Győrben.

Kamocsai Rita

Fotókon a hangulat:

Hatalmas bulit csinált a Halott Pénz Győrben. Fotók: Farkas Dávid

 

Fotók: Farkas Dávid

 

Szombaton írtuk


Szinte telt ház előtt játszik a Halott Pénz. Fantasztikus a hangulat az Audi Arénában, a 20 perces késés ellenére is. Marsalkó Dávid azt mondta a közönségnek, nagyon várták már, hogy két év után újra Győrben zenéljenek.

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

 

Korábban írtuk


Gyülekeznek a rajongók a Halott Pénz győri koncertje előtt az Audi Arénában. Sokan már a buli előtt egy órával a ideértek, sőt, néhányan már a helyszínen kapható Halott Pénz pólókat is beszerezték.


Eszti Kisbajcsról jött az Aréna turné első állomására, ahol először szólal majd meg élőben kedvenc Halott Pénz száma, a Mindenre ráveszel, ami a Valami Amerika 3 betétdala is. Magyar Zsófi anyukájával egészen Fertőendrédről utazott ide, hogy megnézze a fiúkat. Ő az Ahol a május földet ért várja a legjobban.

Magyar Zsófi Fertőendrédről jött Győrbe a Halott Pénz koncertre.

Magyar Zsófi Fertőendrédről jött Győrbe a Halott Pénz koncertre.


Tóth Csenge Anikó Komáromból érkezett a koncertre édesanyjával, akivel még nagypapáját is rávették az útra. Bár nem volt nehéz dolguk, hiszen náluk az egész család zenész. A nagypapa saját bevallása szerint a hegedűn kívül szinte mind hangszeren játszott már, az anyuka otthon az egyetemi kórus tagja és Csenge is szépen énekel. A hét éves kislány kedvenc Halott Pénz dala a Darabokra törted a szívem és az együttesből a győri Járai Márkot kedveli a legjobban. 

A hét éves Tóth Csenge Anikó maga is szépen énekel. A Halott Pénzből legjobban Járai Márk hangját szereti.

A hét éves Tóth Csenge Anikó maga is szépen énekel. A Halott Pénzből legjobban Járai Márk hangját szereti.



A fiúk korábban elárulták, nagy lelkesedéssel készültek az Aréna Turnéjuk mai nyitókoncertjükre, ahol a nagy slágerek mellett szeretnének néhány olyan dalt is elővenni, amiket fesztiválokon ritkábban hallhatunk tőlük.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!