Győr és környéke

2019.05.27. 23:56

Hat baleset megyénkben - mindegyik cserbenhagyással végződött

Szomorú adat: hat balesetből négy tíz napon belül történt.

Kisalfold.hu

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. május 21-én 7 óra és 8 óra 30 perc között Téten, a Mátyás Király utcában, a Pázmándi utca irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – nekiütközött egy ingatlan előtt szabályosan parkoló Kia típusú személygépkocsi oldalának, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.


Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel, 2019. május 11-én 18 óra és május 14-én 11 óra közötti időben hátramenetet hajtott végre Győrben, a Tihanyi Árpád út 66 szám mögötti szervízúton, melynek során nekiütközött egy Suzuki típusú személygépkocsi sárvédőjének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.


Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. május 15-én 17 órakor Győrben. Haladása során nem biztosított elsőbbséget a Rónai Jácint utca felől, a Damjanich utcában közlekedő személygépkocsinak, melynek vezetője az ütközés elkerülése érdekében jobbra kormányzott, azonban így nekiütközött az út szélén szabálytalanul, a forgalommal szemben parkoló Opelnek. Az ismeretlen járművezető a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.


Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel, 2019. május 12-én 13 óra 50 perc körül, hátramenetet hajtott végre Győrben, a Csipkegyári úton található bevásárlóközpont parkolójában, melynek során nekiütközött egy Suzuki típusú személygépkocsi hátsó sárvédőjének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.


Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. március 18-át megelőző időben Vámosszabadin az Újfalusi utcában, a 14-es számú főút felől, a Som utca irányába. Haladása során az Újfalusi utca és Som utca kereszteződésében járművével – eddig tisztázatlan okból - megcsúszott, az úttest jobb oldalán található betonoszlopnak ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.


Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. március 12-ét megelőző időben Vénekeken, a Petőfi Sándor útcáról nyíló töltésen. Haladása során járműve magasságát rosszul mérte fel, amelynek következtében leszakította a töltés felett húzódó kisfeszültségű légvezetéket, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Rendőrségi felhívás


"Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.


 A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon" - olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóhírében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!