Győr és környéke

2018.07.06. 21:18

Halálos baleset a 81-es főúton, Pérnél: árokba csapódott egy autó - fotók, újabb részletek

Egy ember a helyszínen életét vesztette a péntek esti balesetben. Ketten megsérültek, úgy tudjuk, egyiküket súlyos állapotban szállították kórházba.

kisalfold.hu

Tető nélkül, alkatrészei között, leszakadt kipufogójától méterekre feküdt az az Opel, amelyik letért az útról és az árokba csapódott Töltéstava és Pér Között a péntek esti órákban. Onnan a roncsot a pannonhalmi tűzoltók 

húzták ki az esőben. Úgy tudjuk, más részese nem volt a balesetnek. 

Halálos baleset a 81-es főúton, Pérnél: árokba csapódott egy autó. Fotók: Béres Márton


A rendőrség elsődleges információi szerint a személyautóban hárman utaztak. Ahogy a helyszínre értünk, elzúgott mellettünk a fekete halottas autó, ami az egyikükért jött. Ő ott, a 81-es út mellett, a 73. kilométernél vesztette életét. Kettejükkel pedig mentő száguldott a győri Petz-kórházba. 


Kérésünkre prof. Oláh Attila orvos igazgató azt az információt adta – bár a vizsgálatok még tartanak - , hogy egyikük könnyebb sérüléseket szenvedett.  Másikuk, egy hölgy azonban nem volt ilyen szerencsés. Ő 

súlyos életveszélyes koponyasérülésekkel került kórházba. 

Korábban írtuk:


Letért az úttestről, majd árokba csapódott egy gépkocsi a 81-es főút 73-as kilométerénél, Pér térségében. A járműben utazók közül egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Két embert a mentők kórházba szállítanak.

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

A műszaki mentési munkálatokat a pannonhalmi hivatásos tűzoltók végzik - tájékoztatta a kisalfold.hu-t Schreindler Ágnes tűzoltó alezredes, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.


A rendőrség az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.

Címkék#per#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!