Győr és környéke

2015.07.01. 12:46

Győrkőc 2015 - Így járnak a buszok a fesztivál ideje alatt

Teljes szélességében lezárják a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakaszát, a Rába kettős hidat és a Híd utcának a Bercsényi liget két oldala által határolt rövid szakaszát.

kisalfold.hu

Július 3-án (pénteken) 18.00 óra és 2015. július 5-én (vasárnap) 24.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „8. Győrkőcfesztivál" miatt teljes szélességében lezárják a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakaszát és a Rába kettős hidat, illetve a Híd utcának a Bercsényi liget két oldala által határolt rövid szakaszát.

A lezárás teljes időtartama alatt az

1, 1A, 8, 8B, 9, 11, 11A, 14, 14B és 19

jelzésű járatok mindkét irányban terelőúton, a Petőfi hídon át közlekednek.

Az 1-es és 1A járatok Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a „Petőfi tér, zsinagóga" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen és a Kossuth Lajos utcában a református templommal szemben létesített ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros és Gyirmót irányába az 1 és 1A járatok a Kossuth Lajos utca − Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak a református templom előtt létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 8-as és 8B járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a „Híd utca, Rába Quelle fürdő" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, református templom" ideiglenes megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen és a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen. A „Stromfeld utca" és a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyeket csak a 8B járatok érintik. Likócs irányába a 8-as és 8B járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 11, 11A és 19-es járatok Révfalu, Bácsa irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca – Jedlik híd útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a „Híd utca, Rába Quelle fürdő" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, református templom" ideiglenes megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen, a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen, a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyen és a Jedlik híd előtt a „Stromfeld utca" megállóhelyen. Adyváros és Marcalváros irányába a 9, 11, 11A járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a jelzőlámpa előtti ideiglenes megállóhelyen.

A 14, 14B járatok Sziget, Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér", a „Híd utca, Rába Quelle fürdő", a „Stromfeld utca" és „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, református templom" ideiglenes megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen és a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros irányába az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a jelzőlámpa előtti ideiglenes megállóhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!