Győr és környéke

2014.10.15. 18:44

Győri Jobbik: erős ellenzék leszünk

A Jobbik Győri Szervezete sikeresnek ítéli a vasárnapi önkormányzati választásokon elért eredményét - tudatták közleményben szerdán.

kisalfold.hu

˝2010-hez képest minden győri választókörzetben többen szavaztak a Jobbik jelöltjeire, valamint a polgármester választás tekintetében is jobb eredményt ért el a nemzeti-radikális párt, mint az előző voksoláson.

A győriek bizalmából mandátumhoz jutott jobbikos képviselőkként ígéretünkhöz híven küzdeni fogunk a korrupció, a felelőtlen pénzherdálás, a hatalmi arrogancia és gőg ellen.

Emellett mindent megteszünk a szociális biztonság és közrend megteremtéséért. Támogatni fogjuk a helyi kis –és középvállalkozásokat érintő intézkedéseket. A jobbik konstruktív, a város fejlődését szem előtt tartó politikát fog folytatni Győrben.

Gratulálunk Borkai Zsolt polgármesternek az újraválasztásához, de egyben felkérjük, hogy  Győr érdekében tanúsítson nagyobb együttműködést az ellenzékkel és a civil szervezetekkel egyaránt!

Köszönjük a győri polgárok Jobbikba vetett bizalmát, melyet igyekszünk legjobb tudásunk szerint, becsületes munkával megszolgálni!˝ - olvasható a közleményben, amit Takács Krisztián és Fodor Roland, a Jobbik önkormányzati képviselői jegyeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!