Győr és környéke

2019.01.06. 09:58

Gyönyörű és barátságos: ez a hét győri ingatlana! 25,99 milliós szépséget mutatunk a Bartók útról - fotók

Még be sem indult igazán az év, máris megvan 2019 egyik kedvenc, megyei ingatlana. Az 53 nm-es, szemmel láthatóan lakberendező által tervezett, alapjaitól újjáépített lakás kellemes, tavaszi hangulatot áraszt. Hiába, jól jön kis ragyogás és melegség, így a tél közepén.

kisalfold.hu

"Igazi ritkaság! Frekventált elhelyezkedés! Győr, Bartók Béla út, Nádorváros és Belváros határán, 2. emeleti, csendes, világos, D-NY-i fekvésű, teljeskörűen és frissen felújított 2 + fél szobás lakás, saját tárolóval, tulajdonostól, azonnal költözhetően eladó. A lakberendező által áttervezett lakás elosztása nagyszerű, minden helyisége ablakkal ellátott, világos. Tágas, hangulatos lakótérbe érkezünk, innen nyílik a lakás összes helyisége.


A nappali-étkező-konyhába lépve, szemben az ablak előtt találjuk a modern, vadonatúj konyhát, ezzel biztosítva főzés örömét. A kellemes méretű nappali teret enged a kikapcsolódásnak, az összejöveteleknek, s egyben a pihenés szigete is. A lakás kedvező tájolása miatt a hatalmas ablakokon árad be a fény. Az elegáns hálószoba közel 17 m2, mely megnyugtató oázisként pompás pihenést biztosít. A dolgozószoba gyerek vagy vendégszobaként is kiválóan használható."

 

Gyönyörű és barátságos: ez a hét győri ingatlana! Fotók: Ingatlanbazár


További rengeteg, a tervezők által részletesen leírt információ az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!