Győr és környéke

2014.06.25. 15:02

Gyerekek figyelem! Győrkőcködni idén is jó lesz!

Zsebpénz nem kell, ingyen van július 4 és 6. között a Győrkőcfesztivál.

Uram Boglárka

Piros pöttyös labdák az utcákon, parktisztítás, heves fűnyírás - ez jellemzi napjainkban Győr belvárosát, ugyanis hamarosan nyit a 7. Győrkőcfesztivál (július 4-6-ig). A szervezők idén is várják a mókázni vágyó gyerekeket és szülőket. Közel kétszázezer mosolygós tablófotót állítanak ki a fesztivál területén.

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester a szerda délelőtti győri sajtópikniken elmondta: „az első alkalommal, mikor megrendezték a fesztivált, nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. A város lelkesen támogatja a programokat, segítséget nyújt mindenben, amiben tud, és a jövőben is támogatják a Vaskakas Bábszínházat a szervezésben." A politikus hangsúlyozta, hogy Marcalvárosban játszótereket fejlesztenek, így a gyermekek biztonságos környezetben játszhatnak.

A fesztivál fő szponzora már második alkalommal az E.ON Hungária. Egyházi Nikoletta, a szolgáltató kommunikációs menedzsere azt nyilatkozta, „ez arról szól, hogy a gyerekek tanuljanak meg energiatakarékosan, környezettudatosan élni". Nagy örömükre szolgál, hogy a fesztivál kiemelt támogatói, mert a jövő a gyermekekben van.

A szervezők a sportolást is fontosnak tartják, ígyidén ismét lesz Győrkőcolimpia. Emellett számos más, színes program várja a látogatókat, belépő csupán egy széles mosoly és egy mosolygós fénykép, hisz ahogyan a szlogen tartja: „10 helyszínen, 1000 program, zsebpénz nem kell, mert ingyen van."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!