Győr és környéke

2019.09.01. 15:56

Frontálisan ütközött két személyautó Fertőszéplakon - Fotók

Két embert a tűzoltók szabadítottak ki az egyik járműből.

Frontálisan összeütközött két személygépkocsi Fertőszéplakon, a Nagy Lajos utcában. Az egyik járműből két embert a műszaki mentést végző kapuvári hivatásos tűzoltók szabadítottak ki, majd átadták őket a mentőknek - tudatta a katasztrófavédelem.

 



A balesethez kivonultak a hegykői önkéntes tűzoltók is, akik áramtalanították a járműveket.


Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.


Frissítve:


Az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Hegykő tűzoltói 13:13-kor sms-ben kaptak értesítést, miszerint közlekedési baleset történt a Fertőszéplak Nagy Lajos utcában - számolt be lapunknak az ÖTE Hegykő tűzoltóparancsnoka, Kőmüves Tamás.


Az esethez ÖTE Hegykő, Kapuvár HTP, Sopron HTP, valamint ÖTE Fertőszentmiklós egységeit riasztották. 


Elsőként az ÖTE Hegykő tűzoltói érkeztek a helyszínre hat fővel, ahol a két személygépkocsit áramtalanították, majd porral oltóval biztosították azokat. A két autóban összesen 4 személy utazott, ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket a soproni kórházba szállították.

Frontálisan ütközött két személyautó Fertőszéplakon


Az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben, az egyik gépjármű félig az úttesten ált meg, a másik személygépkocsi egy ház falának csapódott - tudtuk meg a parancsnoktól. 


A rendőri helyszínelést követően 14:05 perckor, Kapuvár HTP és az ÖTE Hegykő visszaindult állomáshelyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!