Győr és környéke

2018.06.16. 09:34

Folytatódott a sok éves hagyomány - Fát ültettek a ballagó győrzámolyi ovisok

A 2017/2018. nevelési év zárásaként egész napos programot szervezett a Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsőde június 15-én, pénteken.

Kora délelőtt bábelőadás szórakoztatta a kicsiket, majd a sok éves hagyomány folytatásaként az óvodából ballagó gyerekek fát ültettek az intézményben eltöltött évek emlékére, nevük és óvodai jelük pedig egy táblára került.

 


Az ovitól 30 kisgyerek köszönt most el, ám a következő nevelési évre is lesz utánpótlás, hiszen ez idáig 55 kicsit írattak be szülei az intézménybe. A távozó óvodások verssel köszöntek el második otthonuktól, az intézmény pedig egy kis ajándékkal búcsúzott a kicsiktől.

 


Az ebédet és a délutáni pihenést követően az óvodaudvaron és a Szent István út lezárt szakaszán családi nappal folytatódott program.


A délutáni kikapcsolódás a Holle Anyó Színház előadásával kezdődött, majd sokféle játékos ügyességi és sportfeladat várt a kisgyerekekre és hozzátartozóikra, emellett népi játékok is gazdagították a programkínálatot.

 



Vacsora után közös énekkel és tánccal zárult a jól sikerült program, amelyen a gyerekekkel együtt szüleik, testvéreik, nagyszüleik is részt vettek, így közel 250 fő töltött együtt néhány önfeledt, vidám órát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!