Győr és környéke

2019.02.23. 09:52

Folytatódik a Nyugdíjasegyetem Győrben

Hamarosan elkezdődik a Nyugdíjasegyetem idei tavaszi féléve.

A nyitóelőadást március 11-én, tfőn 10 órától tartják meg az egyetemi csarnokban. Június közepéig összesen hat alkalommal lesznek előadások, melyeken érdekességeket hallhatnak az idősek többek között a parlamentek építészetéről, az egészséges életmódról és a társadalmi felelősségvállalásról.

 

Az interneten február 25. és március 6között regisztrálhatják magukat az érdeklődők a Nyugdíjasegyetem honlapján (nye.sze.hu). Az elektronikus adatlap kitöltésekor a nevüket, a címüket és a születési dátumukat kell megadniuk. Telefonos regisztrációra is lesz lehetőség február 25-én, 26-án és 27-én, tfőn, kedden és szerdán. A jelentkezési sorrend nem számít, minden regisztrált hallgatót fogadni tud a szervező, a Széchenyi István Egyetem.


Az előadások tfőnként tíz órakor kezdődnek. Az időpontok: március 11., április 8., április 29., május 13.,május 20., június 17.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!