Győr és környéke

2015.10.05. 17:34

Figyelem! A Szauter és Nagy Imre úti körforgalomnál teljes útzár lesz egy héten át

A vízvezeték cseréje és az útépítési munkák egyidejűsége miatt a forgalom számára nem áll rendelkezésre megfelelő szélességű útpálya.

kisalfold.hu


Okt. 9. - Forgalmi változás Győrött a Szauter Ferenc utca – Nagy Imre út kereszteződésében lévő körforgalomnál

A kivitelező Vértes Aszfalt Kft. szerdán megkezdte a meglévő burkolat marását. A munkavégzés közben azonban a Szauter utcában a meglévő burkolat alatt lévő vízvezeték a vártnál rosszabb állapotban volt, az új út terhelését nem bírja ki, emiatt a szolgáltató annak cseréjét mintegy 170 méter hosszban elvégzi.

A vízvezeték cseréje, és az útépítési munkák egyidejűsége miatt, a forgalom számára nem áll rendelkezésre a megfelelő szélességű útpálya, emiatt az útszakaszt várhatóan a jövő hét végéig teljesen lezárja a kivitelező.

"A lezárás miatt a tömegközlekedési járművek megállóhelyei megváltoztak. Kérjük, kövessék figyelemmel a megállókban kihelyezett tájékoztatókat, illetve az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ honlapját. Kérjük, a lakosság megértését és türelmét!" - közölte Loppert Dániel, a beruházást végző Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója. 

Korábban - Félpályás lezárás lesz Győrben, a Szauter Ferenc utca - Nagy Imre út kereszteződésében lévő körforgalomnál szerda reggeltől

A kivitelező Vértes Aszfalt Kft. a hét második felében, időjárás függvényében szerda reggeltől megkezdi a meglévő burkolat marását. A munkálatok ideje alatt félpályás lezárás lesz, ezért jelentős torlódásokra kell számítani. 
 


A 83 sz. főút belterületi szakaszán, a meglévő 2x1 sávos körforgalom 2x2 sávosra bővül, a kivitelezés év végére fejeződik be. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából, a NIF Zrt. beruházásában 85 százalék uniós és 15 százalék hazai forrás felhasználásával megvalósuló fejlesztést a Vértes Aszfalt Kft., végzi, a kivitelezés nettó értéke 149,5 millió forint közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!