Győr és környéke

2017.07.15. 00:17

Felfüggesztik a melegvíz ellátást Marcalváros II-n egy napra

A Győr-Szol távhő gerincvezetéket cserél a városrészben.

kisalfold.hu

"Marcalváros II. városrészben a távhőszolgáltatás szünetel, így a melegvíz ellátás felfüggesztik július 21-én, pénteken. A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága jelenleg is dolgozik a Marcalváros II. városrészt ellátó 400 mm átmérőjű távhő gerincvezeték szükségessé vált felújításán. A folyamatban lévő vezetékcsere  megvalósítása során a fogyasztók használati melegvíz ellátásának biztosítása érdekében ideiglenes vezetéket kell kiépíteni és üzembe helyezni.


Az ideiglenes vezeték üzembe helyezése alatt teljes Marcalváros II. városrészben a távhőszolgáltatás szüneteltetésére kerül sor 2017. 07. 21-én, pénteken reggel 6.00 órától 18.00 óráig. Ebben a periódusban az érintett területen értelem szerűen szünetel a használati melegvíz szolgáltatás. Az okozott kellemetlenségért a Győr-Szol Zrt.az érintett felhasználók megértését és szíves türelmét kéri!" - olvasható a szolgáltató közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!