Győr és környéke

2017.03.06. 12:54

Félévkezdés a Nyugdíjasegyetemen: tizennegyedik szemeszter - Több mint ezren jelentkezhetnek

A Nyugdíjasegyetemnek idén tavasszal már a tizennegyedik féléve kezdődik el. Az ünnepélyes nyitó előadás március 13-án 10 órakor lesz az egyetemi csarnokban. Az internetes regisztrációra már hétfőtől lehetőség nyílik.

Rimányi Zita

A digitális médiáról, a táplálkozásról is szó lesz a Nyugdíjas egyetem mostani félévében és a már megszokottak szerint hétfőnként 10 órakor kezdődnek az előadások, amelyeket többnyire egyetemi oktatók, kutatók és más szakemberek tartanak. Május végéig összesen hat alkalommal hallhatnak az idősek tudományos tájékoztatásokat szórakoztató módon.


Az interneten március 6. és 10. között regisztrálhatják magukat az érdeklődők a Nyugdíjasegyetem honlapján (nye.sze.hu). Az elektronikus adatlap kitöltésekor nevüket, címüket és születési dátumukat kell megadniuk.


Utóbbinál kell arra figyelni, hogy szóköz ne legyen a dátum begépelésekor: az év, a hónap és a nap számmal jelölése között csak pont van, szünet nincs. Akik már jártak a Nyugdíjasegyetemre, azoknak is újra kell regisztrálniuk magukat.



Telefonos jelentkezésre is lesz lehetőség március 6-án, 7-én és 8-án, hétfőn, kedden és szerdán 8 és 16 óra között a 96/613-777-es számon. Kérjük, hogy ezt a számot csak ezekben az időtartamokban hívják! A jelentkezési sorrend nem számít, minden regisztrált hallgatót fogadni tud a szervező, a Széchenyi István Egyetem. Az előző félévekben már elérte az 1500-at a nyugdíjas-egyetemisták száma. Az előadásokról továbbra is beszámolunk a Kisalföldben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!