Győr és környéke

2018.10.07. 13:42

Felborult egy autó Koroncónál, a sofőr kizuhant a járműből, az utas elmenekült - fotók

A súlyosan megsérült sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, a női utast órákig nem találták, később önként jelentkezett a rendőrségen.

kisalfold.hu

Súlyos baleset történt a 83-ason, Koroncónál szombaton. Egy autó sofőrje egy egyenes szakaszon előzött, a manővert be is fejezte, de relatív gyorshajtása miatt az útpadkára ment, elvesztette uralmát a járműve felett, az út bal oldalán lesodródott, nekiütközött a füves árokfalnak, majd többször megpördült és a szántóföldön landolt. 

Felborult egy autó Koroncónál. Fotók: rendőrség


A balesetben a sofőr kirepült a járműből és megsérült, a mentők kórházba vitték. Állapotával kapcsolatban prof. Oláh Attila, a győri Petz-kórház orvos igazgatója vasárnap annyit mondott: továbbra is altatják, lélegeztetik, de stabil állapotban van a beteg. Úgy tudjuk, felmerült nála az ittasság gyanúja, a teszt eredményét még várja a rendőrség. 


A szemtanúk elmondása szerint az autó utasa kimászott a gépkocsiból és elhagyta a helyszínt. Úgy tudjuk, többgyermekes anyáról van szó, s a családja mellett a rendőrök és a polgárőrök is keresték. A kutatás órákig nem járt sikerrel, később azonban az asszony önként jelentkezett a Győri Rendőrkapitányságon, ahol könnyebb sérülései  ellátása miatt a rendőrök mentőt hívtak hozzá.


A baleset körülményeit a rendőrkapitányság vizsgálja.


További részletek a Kisalföld hétfői számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!