Győr és környéke

2014.12.01. 00:17

Ez történt a hétvégén: baleset a Baross hídon, gyilkosság Pápa közelében, megérkeztek advent fényei

A várva várt adventi fények és Fehérvári Gábor Alfréd továbbjutása mellett sok örömre nem volt okunk a hétvégén.

Szeghalmi Balázs

10.
Döntetlennel mutatkozott be Miriuta Győrben: a Paks ellen 2-2 azonban így is csalódás. Egyelőre közel-távol nem látni, mikor indul meg a zöld-fehérek szekere felfelé.


Miriutának lesz munkája a győri játékosokkal: azt már most megígérte nekik, hogy aki nem fut, 20 perc után lecseréli

Miriutának lesz munkája a győri játékosokkal: azt már most megígérte nekik, hogy aki nem fut, 20 perc után lecseréli

9.
Nem megyei hír, de eddig ilyen történettel csak amerikai akciófilmekben találkoztunk: egy férfi kővel dobálta a szembejövő autókat. Nézzék meg a rendőrség videóján, hogyan raktározta be a köveket a gyanúsított a kocsijában – az ember nem hisz a szemének.

8.
A megyei rendőröknek nem akadt nagy fogása a hétvégén: talán a legérdekesebb sztori ahhoz az ittas vezetésért körözött férfihoz köthető, akinél még marihuánát is találtak egy gyárvárosi étteremben a járőrök.

7.
Továbbjutott a Rising Starban a győri Fehérvári Gábor Alfréd vasárnap este. A tehetségkutató mind a négy zsűritagja igennel szavazott a produkciójára, és ami a legfontosabb: a közönséget is meggyőzte. Gratulálunk a fiatal tehetségnek!

6.
Sopronban is balkáni módra megy a szemétgyűjtés: Olvasónk a lomis kupacot óvodával és iskolával szemben fotózta a Halász úton. Éljen a gyerekek környezettudatos nevelése!

5.
Tényleg ne fessük az ördögöt a falra, de ha ez így folytatódik, akkor nagy bajban lesz az Audi-ETO. Eduarda Amorim keresztszalag szakadást szenvedett, így fél évre biztosan kidőlt a sorból. A brazil klasszis mellett Görbicz Anitára, Katrine Lundéra és Orbán Adriennre sem számíthat ebben az idényben Ambros Martín. Ha így is megnyeri sorozatban harmadik BL-trófeáját a győri csapat, aligha kérdéses, hogy ez lesz a legértékesebb.

Az egyik legnagyobb bombázóját fél évre elvesztette az ETO

Az egyik legnagyobb bombázóját fél évre elvesztette az ETO

4.
Úgy tűnik, parkolásban (is) mindig van lejjebb. Két mozgássérült helyet batár nagy, fekete terepjáróval elfoglalni – mindez totális érzelmi intelligencia hiányról árulkodik. Az eset a csornai Lidl parkolójában történt.

3.
Végre, újra itt van advent! A kisalfold.hu kamerája pedig a Széchenyi téren volt ott, amikor kigyúltak a legszebb ünnep fényei. Sok-sok fotó az adventi Győrről!


Adventi vásárnyitó Győrben - 2014


2.
Tragikus kék fény: meggyilkoltak egy 66 éves biztonsági őrt a Győrtől alig 60 kilométerre található Döbröntén. A gyilkosság gyanúsítottja vasrúddal támadt a pápai rendőrökre.

1.
"Felavatták" a felújított Baross hidat: egy fehér autó feltehetően megcsúszott, így a sofőr nem tudta bevenni a kanyart a Szent István út felől. Ezt az egyik lámpaoszlop bánta a hídon.

 

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!