Győr és környéke

2019.05.03. 12:20

Erasmus+ projektzáró a Krúdy iskolában Győrben

Már 120 felett a külföldi gyakorlatok száma.

kisalfold.hu

Április 26-án tartotta a Győri Szolgáltatási SZC Krúdy Gyula Középiskolája a 2017-es Erasmus+ KA1-es (KA102-035176 sz.) szakképzési mobilitás projektjének záró rendezvényét. Ez volt sorrendben a negyedik sikeres pályázat, amely az Európai Bizottság finanszírozásában valósult meg a Tempus Közalapítvány közreműködésével. A konkrét program 2017. július 1-jén indult és hivatalosan idén május 31-én ér véget. A projekt keretében 30 szakközépiskolás, ill. szakgimnazista diák kapott lehetőséget arra, hogy négy héten keresztül Erfurt előkelő szállodáiban vagy éttermeiben dolgozzon. A három, egyenként 10-10 fős kiutazás már lezajlott, mostanra az eredmények összegzése és a bemutatása maradt.

Ezt szolgálta a projektzáró rendezvény is, amire meghívták a fenntartó és Győr képviselőit. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Gede Eszter a Győri Műszaki Szakképzési Centrum kancellárja, valamint Gyarmathy Orsolya, Győr Megyei Jogú Város városmarketingért felelős szakreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!