Győr és környéke

2019.05.03. 10:24

Építkezésről lopott két győri férfi - Nem sikerült elmenekülniük - Fotók, videó

A járőrök az egyik férfit a helyszínen elfogták, társát pedig megbújva, az építkezés közelében lévő fás-bokros területen találták meg.

A járőrök Győrben, a Móricz Zsigmond rakparton közlekedtek gépkocsival május 1-én 23 órakor. Egy építkezés mellett elhaladva gyanúsan viselkedő férfiakra lettek figyelmesek - írja a police.hu.


A rendőrök megálltak, hogy ellenőrizzék őket, azonban a felszólításuk ellenére mindegyikük futni kezdett az ártér irányába. Az intézkedők egyiküket még a helyszín közelében utolérték, míg társát tovább keresték.

 


A járőrök az építkezéssel szemben lévő területet átvizsgálták, ahol összekészítve több, padlófűtéshez használható, feltekercselt csövet találtak.

Forrás: Rendőrség

Forrás: Rendőrség

Alig fél óra elteltével az ártér egy fás-bokros területén megbújva rátaláltak a másik bűncselekményt elkövető férfira.

Forrás: Rendőrség

Forrás: Rendőrség

A 46 és 38 éves helyi lakosokat elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd május 2-án lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!