Győr és környéke

2018.12.09. 18:39

Ennyire nyugatiasak lennénk? A megyei ingatlanok között egy érdekes kincset találtunk...

Ausztria, Bad Mitterndorf. Stájerországi, lélegzetelállító területen egy hotel kínálja apartmanjait. Igen, a győr-moson-sopron megyei érdeklődőknek is! A befektetés egyébként nyilván érdekes, a helyi házak és nyaralók között keresgélve azonban mindig meglepődünk, ha határon túli ajánlatra bukkanunk. Azért biztos, ami biztos, "benéztünk" a hotelbe...

“Biztonságos és értékálló befektetés Ausztriában! A Stájer régió ékköve Bad Mitterndorf, ahol ez a patinás szálloda épület található. Ablakaiból gyönyörű kilátás tárul a híres Grimming hegyre, amely tavasztól őszig a kirándulók, télen a síelők kedvelt helye!


30-120 m2-es, minőségi anyagokból épült, tágas és világos, erkélyes apartmanok vásárolhatók, melyek bútorozottak, de igény szerint saját ízlésnek megfelelően átalakíthatók. Az apartmanok felújítása júniusra fejeződik be, amely a legmodernebb anyagokkal, igényes kivitelben történik, bútorozottan kerülnek átadásra. A nyereségérdekeltségű apartmanok a saját használat mellett azt a befektetési lehetőséget kínálják megvásárlóinak, hogy a hozzájuk kapcsolódó szálloda évi 4 %-os megtérülést garantál, amennyiben a tulajdonos részben vagy egészben átadja a hasznosítás jogát a szállodának.


A földszinten étterem, bár, szauna részleg található. Az apartmanok ára 96.000 és 432.000 Euro között mozog.


A lakóegységekhez gondozott park, dísztó tartozik, parkolóhely biztosított. A szálloda nemzetközi éttermében, bárjában kedvezményes étkezés lehetséges. A közelben különböző kedvezményes lehetőségek várják: síterepek, golf pályák, élményparkok, termálfürdők, élménytúrák, kerékpár útvonalak, tórendszerek festői környezetben. A rendkívül népszerű, kristálytiszta levegőjű település 250 km-re fekszik a magyar- és 100 km-re a német határtól, kedvelt gyógy-és kirándulóhely."


További képek az eladó házról és területről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!