Győr és környéke

2019.03.16. 10:08

Ennél olcsóbb győri "fészket" nem kapunk: egy 16 milliós szuper lakás, képekben!

A kertkapcsolatos, felújított, fiatalos sorházi lakást egyetemistáknak és frissen összeköltöző szerelmeseknek is ajánlja a hirdető az ingatlanbazar.hu oldalán. A fotók alapján mindkét célcsoport kiváló otthonra lelhet a mai ingatlanárak mellett kifejezetten alacsonynak számító összegért. Ön is szerelembe esett a 9 felvétel láttán?

“Gyönyörűen felújított lakást kínálok eladásra Győr kapujában. Akár most kezdi a közös jövőt élete párjával, akár egyedülálló, vagy messziről költözik Győrbe tanulni, dolgozni, ez a lakás, mely ötvözi egy családi ház nyugalmát egy lakás praktikumával, tökéletes otthona lehet. A tulajdonosok 1 éve teljeskörűen felújították. A víz és villanyvezetékek cseréje megtörtént. A műanyag nyílászárók redőnyösek. A konyhabútor, a beépített szekrény, és a fürdőszoba bútor, melyek ide lettek tervezve, egy ügyes asztalos keze munkáját dícsérik. Fa tüzelésű kandalló teszi meghitté az étkező-konyhát, a fürdőszobában infra fűtés szolgáltat azonnali meleget, míg a szobában és a nappaliban villanyfűtés lett kialakítva. A pici terasz körbe lett kerítve a kíváncsi tekintetek elől, a hozzá tartozó kert pedig pont akkora, ami nem ad sok munkát tulajdonosának, de egy baráti összejövetel lebonyolításához éppen elég nagy."

 

További számos ragyogó fotó az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!