Győr és környéke

2019.04.14. 20:13

Ennél furcsább házat nehéz találni Győr környékén: mutatjuk a 27,9 milliós pannonhalmi szépség fotóit

A különös alaprajz tényleg csak finoman érinti az ingatlan egyediségét.

kisalfold.hu

A felülnézeti képen egyébként sokkal kisebbnek tűnik az eladó otthon, amelyet befektetők számára is jó szívvel ajánl a hirdető. Mi a magunk részéről, bár először megilletődtünk, de kedveljük az ingatlant. Bebútorozni kihívás lesz, de a reggeli összetalálkozások a központi körben mindezért kárpótolják majd az itt lakókat!

 

"Pannonhalma új építésű lakókörnyezetében, hegyoldalban, teraszos kialakítású, 800 m2-es telken épült 2016-ban ez a különleges alaprajzi elrendezésű, napfényes, nappali+ 3 hálószobás, egyszintes, 80 m2 alapterületű családi ház. Igény szerint az impozáns tetőtér lakóterületté alakítható. A ház energiahatékony működését a 38-as téglafal, 22 cm-es extra szigeteléssel, a melegperemes 3 rétegű ablakokkal, 18 cm aljzatszigeteléssel, a 20 cm-es monolit födémmel, valamint az infrafűtéssel biztosítják. Pannonhalmán várhatóan a következő években termálfürdő és 4*-os, 100 szobás wellness szálloda épül, amely a turizmus fejlődését hozza magával, ezért jó szívvel ajánlom a házat nem csak családok, de befektetők figyelmébe is."

 

További képek az eladó családi házról és helyiségeiről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!