Győr és környéke

2018.09.21. 18:08

Elvitték a Tompa utcai szelektív gyűjtőedényeket, speciális megoldást tesztel a szolgáltató Győrben

Pénteken elszállították a szelektív gyűjtőszigeteket a gyárvárosi utcában, várhatóan jövő hétfő reggeltől speciális megoldást próbál ki a szolgáltató itt.

Szeghalmi Balázs

A Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Tanácsának elnöke, Borsi Róbert arról tájékoztatta portálunkat, hogy tudatosan szállítják el a Tompa utcából a szelektív gyűjtőedényeket. A társulás és a szolgáltató, a GYHG a környéken élők megértését kéri, illetve azt, hogy a válogatott hulladékot közeli szelektív gyűjtőszigeteken helyezzék el.


A kis kellemetlenségért cserébe a gyárvárosi lakók rövid időn belül jól járhatnak, jövő héttől ugyanis itt tesztel egy országosan speciális megoldást a társulás. Ennek részleteiről hamarosan beszámolunk. A cél az, hogy minél kevesebb szemét kerüljön a közterületre, vagyis minél több szelektív gyűjtőszigetnél megszűnjenek az elmúlt hónapok során tapasztalt áldatlan állapotok.

 

Már elszállították a gyűjtőedényeket.

Már elszállították a gyűjtőedényeket a Tompa utcából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!