Győr és környéke

2019.04.19. 23:38

Eltűnt egy 17 éves lány Győrből

A rendőrség a lakosság segítségét kéri Vivien Viktória megtalálásában.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves P. Vivien Viktória eltűnése ügyében.

 

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fiatal lány 2019. március 27-én győri tartózkodási helyéről eltávozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

 

P. Vivien Viktória 165 cm magas, vékony testalkatú, hosszú, sötétbarna hajú és barna szemű. Eltűnésekor fehér nadrágot és felsőt, valamint sportcipőt viselt.

 

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható P. Vivien Viktóriát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!