Győr és környéke

2017.10.10. 13:49

Előzetesen marad Tompa Eszter gyilkosa - fotók a bíróságról

Három hónappal meghosszabbították a Tompa Eszter megölésével gyanúsított S. Attila előzetes letartóztatását.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírója döntését azzal indokolta, hogy az ügy gyanúsítottjánál fennállna a szökés, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye.

Előzetesen marad Tompa Eszter gyilkosa. Fotók: Mészáros Mátyás



S. Attila nyilván számított erre a döntésre, védőjével tudomásul is vette. A következő hosszabbítás kérdéséről már várhatóan a férfi elfogásának évfordulóján, januárban döntenek..

Mint arról korábbi cikkünkben írtunk, úgy kezdődött a tragikus eseménysor, hogy S. Attila figyelmetlenségből elgázolta, amikor Eszter az édesanyjához kerekezett Sashegypusztán.


Azt hitte, hogy Tompa Eszter meghalt a balesetben. Pánikba esett, kislányára és élettársára gondolt, arra, hogy börtönbe kerül, elveszíti jogosítványát és – sofőr lévén – az állását. Meghozta az első rossz döntést: a lányt az autóba tette és elindult céltalanul. Kaparást hallott. A földútra hajtott. Ahogy kinyitotta a csomagtartót, látta, hogy a nő magához tért. Esztert a földre rakta, s ahelyett, hogy megkönnyebbült volna, még jobban megijedt a gondolatra, hogy feljelentik. Ekkor hozta a legszörnyűbb döntést: a szántóföldön talált bálamadzaggal megfojtotta a tragikus sorsú pincérnőt. Ezután hazament és elindult kislányáért az óvodába.


A gyermekért, aki most 19 éves, s anyjával együtt 2017-ben szembesült szegény mindezzel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!