Győr és környéke

2014.05.25. 14:33

Előzetesben: tükördarabbal szúrta hasba férjét a gyirmóti nő

Hétfőn helyezték előzetesbe a gyirmóti nőt. A döntés jogerős lett, mivel sem az ügyész, sem a védelem nem fellebbezett.

kisalfold.hu



Előzetes letartóztatásba helyezték azt a nőt, aki a nyomozók szerint tükördarabbal szúrta hason férjét szombat reggel Győr-Gyirmóton. A döntés jogerős is lett, mivel sem az ügyész, sem a védelem nem fellebbezett.

A Győri Járásbíróság nyomozási bírója azzal indokolta döntését, hogy most a tanúk kihallgatása van soron és tartani kell attól, hogy befolyásolhatják őket. Az is kockázatot rejt, hogy a gyanúsított egy fedél alatt lakna a sértettel.


Korábban írtuk

A rendőrség ügyeletére május 24-én érkezett a bejelentés, hogy egy férfi a győri kórházba szúrt sebének ellátására jelentkezett.

A rendőrök megállapították, hogy a feleség aznap a kora reggeli órákban a házaspár győr-gyirmóti otthonában, előzetes szóváltást és dulakodást követően egy alkalommal, egy tükördarabbal hastájékon szúrta a férjét.

[namelink name="Dr. Oláh Attila"], a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója a Kisalföldnek elmondta: az áldozat máját érte a szúrás, megműtötték és már túl van az életveszélyen.

A 44 éves asszony gyanúsítotti kihallgatásakor tettét beismerte.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!