Győr és környéke

2019.04.27. 11:58

Egyszerűen érthetetlen: senkinek nem kell Győr legjobb háza, 6 tóval?

Immár 4 éve figyeljük az ingatlan sorsát, azonban még mindig nem talált gazdára a csodálatos terület és a figyelemre méltó ház. Nyilván az ár lehet a probléma, de megértjük a tulajdonost, mi sem adnánk feltétlenül kevesebbért a szépséget. A vételi ár összege egyébként 305 millió forintról 216,65 millióra csökkent, úgyhogy egyre inkább megéri lecsapni a ritka természeti kincsre és a luxusvillára (2 éve 250 millió volt a köztes ár)! Vajon kié lesz az ingatlan? És mikor?

“Most már 700 ezer euróért megkaphatja a City Cartel kínálatában ezt a Győr közelében fekvő, 6 saját tóval körülölelt, bővizű patak mentén elterülő, 16 hektáros birtokon álló luxusvillát! Sőt, igény szerint a terület már felosztható! A legnagyobb tavat behatároló terület a villával és a patakparttal együtt már 550 ezer euróért az Öné lehet, a hozzá tartozó maradék földrészlet pedig egy éven belül 150 ezer euróért megvásárolható! A hihetetlenül szép, festői környezetbe épült keresztstruktúrás házból az égtáj minden irányába lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet minden évszakban, az év minden napján.


A csendes vizű tavakon csónakázhat, horgászhat, és közvetlen közelről csodálhatja az élő természet minden rezdülését! Itt a kiváló alkalom, váltsa valóra legmerészebb álmait, és éljen saját birtokán, ahol a szó szoros értelmében a maga ura lehet.A birtoknak saját fúrt kútja és szennyvíztisztító telepe van, a környék rendkívül biztonságos, csendes, de a városba is könnyen bejuthat, sőt, a határ közelsége miatt Bécs is csak egy karnyújtásnyira van az autópályán."


További képek és rengeteg információ az eladó családi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!