Győr és környéke

2017.04.04. 16:45

Egymásba rohant két autó a 81-esen, Győr-Sashegynél - fotók

Az egyik jármű az árokba csapódott, a másik pedig az úttesten állt meg. Már minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom.

kisalfold.hu

17.01 - A 81-es számú főút 78-as kilométerszelvénynél, az M1-es autópálya felhajtó közelében minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom. Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés azon az útszakaszon, ahol korábban személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.


14.57 - Összeütközött két személyautó a 81-es főúton, Győr közelében, a 78. kilométerszelvényben. Az egyik jármű az árokba csapódott, a másik pedig az úttesten állt meg - tájékoztatott a katasztrófavédelem. 

Egymásba rohant két autó a 81-esen, Győr-Sashegynél. Fotók: Bertleff András



Egy ember beszorult az autójába, őt feszítővágóval szabadították ki és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók.


A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, félpályás útlezárás van érvényben.


14.45 - Információink szerint az ütközés után egy ember beszorult az egyik járműbe, a győri hivatásos tűzoltók szabadítják ki.


Közben olvasónk is jelezte a balesetet, fotókat is küldött a helyszínről -  a baleset 81-es úton, a 78-as kilométernél történt: 

Fotó: Tudósító

Fotó: Tudósító

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!