Győr és környéke

2019.02.03. 07:44

Egy jól öltözött nő fizetés közben lopta el valaki pénztárcáját Győr egyik bevásárlóközpontjában

A rendőrség azt a nőt keresi, aki akkor emelte el a pultra letett tárcát, amikor a vásárló a kasszánál pakolta el a megvásárolt árut.

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 22-én 13 óra 30 perckor egy győri bevásárlóközpont egyik üzletének pénztáránál, egy vásárló által fizetés közben a pultra letett - készpénzt, bankkártyát és személyes iratokat tartalmazó - tárcát ismeretlen nő ellopta.


 A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható tolvajról a bolt biztonsági kamerája felvételt készített, amit IDE kattintva lehet megnézni.


A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!