Győr és környéke

2016.12.13. 16:34

Egy hétre van tüzelő a győrsövényházi családnál

Nagy Renátának nagyon meg kell gondolnia, mire költ, 39 ezer forintból egyedül nevel egy húsz hónapos kisgyereket.

kisalfold.hu

˝Nem könnyű harminckilencezer forintból egyedül nevelni egy húsz hónapos kisgyereket. Nagyon meg kell gondolnom, hogy mire költök. Szerencsére a szüleim segítenek, ahogy tudnak és ahogy telik tőlük, de anyukám a fél oldalára lebénult, tolószékbe kényszerült, és csak huszonötezer forintot kap havonta, így nekik is nehéz a megélhetés" – mondta a Kisalföldnek Nagy Renáta.

A győrsövényházi Dózsa utcai családi házban három család lakik – minden szobára jut egy. Renáta egyik lánytestvérének, gyermekének és párjának is az az otthona – ráadásul náluk jövőre érkezik a második baba –, pluszban még a helyben közmunkásként dolgozó öccse is szüleivel él.


Olvasóink adományainak köszönhetően, a Lapcom Média Alapítvány Jóakarat hídján keresztül 150 ezer forint támogatást adtunk át segítségként. Épp időben, hiszen Nagyéknak már csak egy hétre való tüzelőjük maradt. A pénzből egy kis ajándék is kerülhet a fa alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!