Győr és környéke

2019.02.12. 21:42

Drogot találtak két férfinél a rendőrök a győri Erzsébet ligetben

Mosonmagyaróváron is lebukott egy férfi, akinek az autójában fecskendőt is találtak.

kisalfold.hu

A járőrök igazoltattak hétfőn 15 óra 20 perckor egy 37 éves és egy 40 éves helybéli férfit Győrben, az Erzsébet ligetben. A ruházatátvizsgálás során mindkettőjüknél kábítószergyanús növényi származékot találtak az intézkedő rendőrök, így őket elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították. A 37 éves férfival szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott, ezért őt kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: rendőrség

Mosonmagyaróváron, szintén hétfőn, 23 óra 35 perckor közlekedésrendészeti ellenőrzés keretében ellenőriztek a rendőrök egy gépjárművet és annak 33 éves sofőrjét. Az autó átvizsgálásakor egy fecskendőt, kábítószergyanús növényi törmeléket és egy teleszkópos rudat találtak a járőrök a mosonmagyaróvári férfinél. 

 

A gépkocsi vezetőjét elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott drog gyorsteszt pozitív eredményt hozott. A mosonmagyaróvári férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók - tájékoztatott honlapján a rendőrség kedden.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!