Győr és környéke

2019.01.21. 17:18

Díjazzák Győr-Moson-Sopron megye önkénteseit

A díjazottakra gazdasági és civil szervezetek, Győr-Moson-Sopron megyei intézmények és polgármesterek tehetnek javaslatot.

kisalfold.hu

Együttműködési megállapodást kötött a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-dunántúli Régiója tfőn: a dokumentum rögzíti, hogy a szeretetszolgálat megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza szervezésében évente átadják a Győr-Moson-Sopron Megye Önkéntese Díjat az arra érdemeseknek.


Az ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatón Németh Zoltán, az önkormányzat elnöke hangsúlyozta: számukra mindig fontosak voltak a civil szervezetek, amelyek felbecsülhetetlen értékű munkát végeznek, s ezért szeretnének közreműködni az önkéntes munkát végzők elismerésében. Hozzátette: önkénteskedni természetesen egyénileg is lehet, de szervezett keretek között könnyebb. Dr. Báthy Andrásné, az idén 30 éves szeretetszolgálat regionális ügyvezetője kifejtette, hogy a felhívással az önkéntesség népszerűsítése is cél.


A díjazottakra gazdasági és civil szervezetek, Győr-Moson-Sopron megyei intézmények és polgármesterek tehetnek javaslatot a jelölt rövid bemutatásával, indoklással és az illető által végzett tevékenység leírásával. A határidő február 4. Az elismeréseket február 22-én adják át három kategóriában (betegápolás, idősgondozás, fogyatékkal élők segítése; környezet- és állatvédelem; kulturális, művészeti, sport- és egyéb közösségi tevékenység). A felhívás a maltai.hu és a gymsmo.hu oldalon tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!