Győr és környéke

2014.05.28. 16:19

Deákos Közgazd(ÁSZOK)

A győri Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola diákjai kiváló eredményeket értek el a közgazdaságtan különböző területein.

kisalfold.hu

Tehetségüket nemzetközi, országos és megyei megmérettetéseken bizonyították be, ezzel is igazolva, hogy az iskola megérdemelten kapta meg a Kiválóan Akkreditált Tehetségpont címet.

A képen a Nagyváradon megrendezett nemzetközi tanirodai verseny 2.
helyezettjei (Balogh Patrícia, Horváth Katalin, Lajtmann Gábor, Pop Amanda), a Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak Versenyén közgazdasági alapismeretekből 2. helyezést elért tanulója, Ódor Martina és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen - pénzügyi-számviteli ügyintéző területen Kustor Eszter látható, aki szintén 2. helyezett lett.



A Pénzsztár verseny megyei fordulóján 2. helyen végzett az iskola csapata (Varga Tímea Anna, Rigó Szabina Eszter, Kustor Eszter, Kovács Katalin), az Európai parlamenti szimulációs vetélkedőn pedig az 1. és a 2. helyezést is deákosok szerezték meg (1. hely: Kovács Andrea és Máté Eszter, 2. hely: Szarvas Luca és Kocsis Dóra). A legjobb szónoknak járó elismerést szintén deákos diák kapta, Kelemen Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!