Győr és környéke

2019.02.17. 09:01

Csodaszép, izgalmas házikót mutatunk Pannonhalmán, 20 millió alatt - fotók

A romantikus ház előtt állva az apátság grandiózus látványa tárul elénk. Mi kellhet még? Esetleg a 130 nm-es házhoz tartozó 2283 nm-nyi telek a mindig jó befektetésnek tűnő városban?

Bár az érdeklődőnek még jó eséllyel rá kell költenie valamennyit az ingatlanra, az ingatlanbazar.hu oldalán talált lehetőség így is igen vonzó.


"A Győrtől 19 km-re található Pannonhalma központi részén épült ez a nagy méretű ingatlan, mely az idők során több szerepben is kiválóan megállta a helyét: egy ideig iskolaként szolgált, volt lakóház és kisvállalkozás (többek között pékség)".


"Jelenleg öt nagy alapterületű szobának, üzletnek megfelelő helyiséggel és két fürdőszobával rendelkezik a ház. Az épület belső falai igény szerint alakíthatók, így lehetőség nyílik az újratervezésre, akár egy 2 generációs családi ház, akár egy új vállalkozás kialakításához. Az ingatlanban minden közmű megtalálható, fűtése egyedi gázfűtéses".

 

További képek és részletek a pannonhalmi különlegességről az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!